Printemps des SCOP 2018 : "Is de democratie verenigbaar met de markteconomie ?"

GEANNULEERD EN UITGESTELD !!!

Wanneer ? Woensdag 21 maart 2018 van 16u45 tot 19u
Waar ? SMart, Coenraetsstraat 72 - 1060 BRUSSEL

GEANNULEERD EN UITGESTELD !!!

Het organisatiecomité ( SMart en USCOP) hebben besloten om de conferentie van vanavond te verplaatsen naar een later moment, wegens ziekte van David VAN REYBROUCK. Wij houden jullie op de hoogte via onze websites (www.les-scop.be en www.smartbe.be) en via de sociale media. Excuses voor het ongemak.

SMart & USCOP


Voor de derde editie van de Printemps des SCOP, de Union des SCOP Wallonie-Bruxelles, samen met SMart, nodigen wij u uit aan het colloquium "Is de democratie vernigbaar met de markteconomie ?"

Met :
- David VAN REYBROUCK, journalist en schrijver, auteur van het boek Tegen de verkiezingen : kijk naar zijn interview (LezenTV)

- Sandrino GRACEFFA, managing director van SMart, auteur van het boek Refaire le monde du travail : kijk naar zijn gesprek tijdens het debat over "Changer le monde du travail" (NPG)

- Steven VANCRAESBEEK, Voorzitter van Thuisverpleging Meerdael : kijk naar de reportage "Coöperaties zitten in de lift" (De Redactie)

- Francisco GOMEZ en François MOENS, vennoten en oprichters van Difrenotech : kijk naar de reportage "Une coopérative pour sauver une entreprise" (RTC)

Geïnteresseerd ? Kijk naar het volledig programma.

Inschrijving

Tarief
• 3 euros voor studenten en werkzoekenden
• 12 euros voor de anderen

Verplichte inschrijving vóór 18 maart, ik schrijf me in.

Contact

Didier GOETGHEBUER
dg@les-scop.be
T : +32 (0) 472 83 61 46

Xavier ROBERTI
xr@les-scop.be
T : +32 (0) 478 51 27 22